Metos levert al bijna 100 jaar Finse professionele keukens. Wij zijn marktleider in de Scandinavische landen, de Baltische landen en de Benelux-landen en behoren tot de ALI-groep. Metos heeft ongeveer 750 mensen in dienst in tien verschillende landen.

 

Metos Center

Metos Center is Europa's grootste verkoopbeurs en trainingscentrum voor de professionele keukenbranche.

Welkom bij het Metos Center

Het Metos beurs- en opleidingscentrum presenteert de nieuwste technologie op het gebied van foodserviceproducten en concepten voor professionele keukens. Bij het Metos Center kunt u kennis maken met het complete Metos assortiment inclusief keukenmachines, distributieapparatuur en tafelproducten.

In het Metos Center presenteren wij elke dag individuele machines, productconcepten en werkprocessen en kookdemonstraties. Onze corporate chefs en productmanagers organiseren regelmatig opleidingen voor klanten, het eigen personeel van Metos en het personeel van de distributeurs. U kunt ook uw eigen op maat gemaakte demonstratie bestellen en zelfs uw eigen recept uitproberen bij de kookgelegenheid van Metos Center.

Het Metos Center fungeert als ontmoetingsplaats voor professionele foodservice-mensen uit binnen- en buitenland. U bent van harte welkom om rondgeleid te worden en met ons van gedachten te wisselen. Momenteel is één Metos-expositie- en trainingscentrum gevestigd in Kerava nabij Helsinki, Finland, één in Stockholm, Zweden, één in Riga, Letland en één in Vilna, Litouwen.

Kitchen Intelligence

Neem contact op

Verkoop
078 050 100
Naverkoop
078 050 101
E-mail
metos.belgium@metos.be

Metos Center-faciliteiten

Neem voor uw bezoek contact op met ons lokale kantoor of onze distributeur via e-mail metos.finland@metos.fi of via telefoon +358204 3913 om een afspraak te maken.
laitenayttely

Op onze beurs vindt u de laatste nieuwigheden voor professionele keukens. Kom en zie!

Apparaattentoonstelling
ravintola

We testen de apparatuur in ons eigen bedrijfsrestaurant. Ook geschikt voor het organiseren van diverse evenementen.

Restaurant Maku
koekeittio

Onze testkeukens zijn geschikt voor het organiseren van demo's en producttesten.

Test keuken
auditorio

Auditorium en trainingsklas voor 70 personen

Auditorium