Metos levert al bijna 100 jaar Finse professionele keukens. Wij zijn marktleider in de Scandinavische landen, de Baltische landen en de Benelux-landen en behoren tot de ALI-groep. Metos heeft ongeveer 750 mensen in dienst in tien verschillende landen.

 

Opleiding

Metos Training - de beste apparatuur is alleen de beste in bekwame handen.

Individuele producttraining

Zodra een product of keukenproject is geïnstalleerd en klaar is voor ingebruikname, zal onze huiskok aanwezig zijn om individuele producttraining te geven aan de eindgebruiker. Alleen een correct en geoptimaliseerd gebruik van de apparatuur garandeert de hoogste productiviteit en flexibiliteit van de keuken.

Het doel van de training is ervoor te zorgen dat de klant optimaal profiteert van de apparatuur die hij heeft aangeschaft. Een efficiënte, zuinige, veilige en milieuvriendelijke professionele keuken is ons gemeenschappelijke doel. Veelzijdige, moderne en gebruiksvriendelijke Metos professionele keukentoestellen openen nieuwe mogelijkheden voor hoogwaardige en kosteneffectieve professionele keukenexpertise die tot aan het aandeel van de klant wordt weerspiegeld. Om dit in de praktijk te laten gebeuren, is de sleutel de competentie van het personeel.

Onderwijs en demonstraties

In het Metos Centre organiseren onze corporate chefs het hele jaar door productpresentaties, kookdemonstraties en educatieve trainingen voor individuen en groepen mensen. Onze exportgerichte chef-koks geven demonstraties op internationale beurzen en geven producteducatie aan chef-koks bij onze distributeurs en hun klanten.

Metos Center

U bent van harte welkom om rondgeleid te worden en met ons van gedachten te wisselen. Momenteel is één Metos-expositie- en trainingscentrum gevestigd in Kerava nabij Helsinki, Finland, één in Stockholm, Zweden, één in Riga, Letland en één in Vilna, Litouwen. Voor het maken van een afspraak kunt u voor uw bezoek contact opnemen met ons lokale kantoor of onze distributeur.

Video is een krachtig leermiddel

Metos heeft een eigen videokanaal op Vimeo en Youtube. Op onze kanalen hebben we video’s samengesteld om de producten te introduceren en te helpen bij het gebruik van de apparaten.

Kitchen Intelligence

Neem contact op

Verkoop
078 050 100
Naverkoop
078 050 101
E-mail
metos.belgium@metos.be