Metos levert al bijna 100 jaar Finse professionele keukens. Wij zijn marktleider in de Scandinavische landen, de Baltische landen en de Benelux-landen en behoren tot de ALI-groep. Metos heeft ongeveer 750 mensen in dienst in tien verschillende landen.

 

Over Metos

100 jaar professionele keukenervaring

Metos biedt een totaaloplossing voor professionele keukens

Metos produceert en verkoopt professionele keukenapparatuur en meubelen. Onze ontwikkeling is gebaseerd op een goed begrip van de zakelijke en zakelijke omgeving van onze klanten. Metos is marktleider in de Scandinavische, Baltische en Benelux landen en maakt deel uit van de ALI Group, Europa’s toonaangevende fabrikant van professionele keukenapparatuur. Metos biedt complete services voor professionele keukenapparatuur in Finland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Estland, Letland, Litouwen, Nederland en België en beperkte services in Frankrijk. Er zijn ongeveer 750 professionals in tien verschillende landen. Metos is dé expert in professionele keukenapparatuur en levert al 100 jaar professionele keukens. Het hoofdkantoor, de fabriek en het Metos Center van Metos zijn gevestigd in Kerava, Finland. Onze andere fabriek is gevestigd in Sorsakoski, Finland.

In combinatie met de merknaam van Metos vertelt onze slogan Kitchen Intelligence over onze inspanningen om de prestaties van professionele keukens te verbeteren. Naast een uitgebreid assortiment apparatuur kunnen wij onze klanten het meest uitgebreide servicepakket op de markt bieden. Keukenontwerp, training en onderhoudsdiensten zorgen ervoor dat de klant het volledige voordeel uit zijn investering haalt.

 

Services maken de oplossing

Het merk Metos houdt de belofte in dat we onze klanten in alle stadia van de keuken zullen ondersteunen. Veel problemen die essentieel zijn voor de werking van de keuken worden al in de planningsfase opgelost. Het keukenontwerp van Metos begint altijd met het zorgvuldig in kaart brengen van de behoeften van de klant. Onze ontwerpunit maakt gebruik van de nieuwste informatietechnologie en kan een breed scala aan diensten leveren, van lay-out en installatiebeelden tot procesontwerp.

Met zijn expertise en brede productgamma kan het verkoopnetwerk van Metos zowel aan individuele apparatuurbehoeften als aan veeleisende keukenprojecten voldoen. Met behulp van het centrale magazijn in Finland kan een aanzienlijk deel van de individuele bestellingen van apparatuur snel worden geleverd. De totale levering van Metos kan installatie en recycling van oude apparatuur omvatten.

Gebruikerstraining is een essentieel onderdeel van de leveringen van Metos. Professionele trainers adviseren gebruikers over het efficiënte, veilige en milieuvriendelijke gebruik van de apparatuur. Naast gebruikerstrainingen bij onze klanten, organiseren we aanvullende trainingen en seminars op de Metos-locaties.

Metos ‘eigen servicenetwerk en geselecteerde partners garanderen snelle en deskundige service en reserveonderdelendiensten.

 

International Metos

Metos is het enige Europese professionele keukenbedrijf dat in tien landen een uitgebreide dienstverlening kan bieden. Naast uitgebreide services leveren wij ook losse apparaten en apparaatconfiguraties. De export van apparatuur wordt afgehandeld door Metos Manufacturing, dat een uitgebreid internationaal distributienetwerk heeft. De export richt zich met name op combiketels. Een belangrijk deel van onze exportactiviteiten is ook Metos Marine, dat apparatuur heeft geleverd aan meer dan 6000 kombuizen over de hele wereld.